dimarts, 9 de febrer del 2016

El MARQ acull la presentació del Diputació d'Alacant

El MARQ acull la presentació del Diputació d'Alacant
El Museu Arqueològic d’Alacant és el lloc escollit, com és habitual, per a la presentació de la XXXII Lliga a Llargues i la XXIV Lliga a Palma, englobades totes dues al Trofeu Diputació d’Alacant, principial patrocinador de la competició.

L’acte de presentació, primera presa de contacte entre tots els participants, tindrà lloc demà dimecres, a partir de les 20.00 hores i s’espera la presència de membres de gairebé tots els equips.

Està confirmada l’assistència del president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, i del diputat de deprotes, Pascual Díaz.

El Trofeu Diputació d’Alacant començarà el proper cap de setmana, 14 de febrer, per allargar-se fins el segon cap de setmana de juliol, quan se celebren les finals de totes les categories a la localitat de Parcent, poble de gran tradició en el joc a “ratlles” i que espera amb il·lusió el seu cap de setmana festiu.

A la màxima categoria de Llargues defensarà títol la formació de Sella, mentre que Agost farà el mateix a la primera de Palma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo