diumenge, 26 de juliol del 2015

Segona jornada de Perxa 2015


El passat 24 de juliol, a la plaça major de Sella l'equip de segona de Perxa va jugar la seua primera partida de lliga vora les 18:30. Cal dir en aquesta partida que cada un dels 10 jugadors que van jugar a la plaça van donar espectacle.

La partida va durar més de 2h sent una partida en la que qualsevol podria haver guanyat. Els nostres començaven fortíssims amb un 3-6 i jugant còmodament però la partida acaba fins que es fan 10 jocs i va ser sella el que va remuntar fent el 7-6 i poc a poc apretar més i més a Sant Vicent. La partida en aquest punt va deixar vorer com l'errada més simple ho canviava tot. Va ser 7-7, 8-7, 8-8, 9-8 i ja finalment la victòria per 9-10 dels nostres. Cal destacar l'actuació de tots els nostres jugadors, Jorge aguantant ralla i ralla fent quinzes, Carlos apretant com mai la ferida, Adri donant metres i metres a la pilota i un Javi i Santacreu que van fer quinzes i quinzes directes des del dau. També destacar de Sella les restes llargues dels seus jugadors i el seu feridor que va complicar molt el nostre dau.

Per altra banda, el Sant Vicent de tercera categoria va jugar el diumenge 26 a les 10:30h al carrer major del poble on els nostres van completar una partida espectacular davant Agost.

La partida començava amb els nostres al dau i poc a poc anaven fent jocs. La partida apesar del resultat final, 10-3 per als nostres, no mostra una partida que va ser igualada. L'equip d'Agost ho va intentar però els nostres van tindre el seu dia i van completar una victòria pletòrica on Ivan va ferir apretant i donant quinze i quinze, cristian guanyant i fent ratlles, Nando rematant quinzes junt a Pau i Vicent passant per dalt una i altra vegada el carrer fent quinze i quinze.

La setmana que ve més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo