dimarts, 14 d’abril del 2015

Crònica de la setena jornada de lliga 2015

El passat 29 de març els dos equips jugaven en casa el diumenge de matí. El Sant Vicent A jugava contra el líder, Benimagrell, i el B contra Llíber.



La primera partida enfrontava al Sant Vicent A contra Benimagrell. La partida començava vora les 10h. Els nostres començaven al resto en una partida molt complicada que començava igualadíssima inclos posant-se els nostres per davant (4-3). Els dos equips estaven jugant a un gran nivell però poc a poc els rivals s'imposaven. Els nostres van començar a fallar i els rivals no perdonaven els errors i finalment es feien en la partida guanyant  5-10.



Després va ser el Sant Vicent B qui va rebre en casa a Llíber. La partida era complicada per als nostres que no estan fent una bona actuació en aquesta difícil lliga. La partida va començar amb un Llíber molt cohesionat que poc a poc anava fent jocs i jocs, no obstant els nostres es defenien com podien i ho van donar tot fins l'últim quinze. La partida va ser molt disputada i els nostres van aconseguir al final sumar algun joc però pot es va poder fer davant la superioritat rival, finalment derrota per 4 - 10. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo