dilluns, 16 de febrer del 2015

Crònica de la primera jornada de la lliga 2015

Sant Vicent A contra Benidorm
Comencem la lliga de palma 2015 amb dos equips en segona categoria en el nostre tercer any com a Club de Pilota Valenciana, la temporada passada els nostres dos equips van aconseguir mantindre la categoria per a esta temporada veurese-les amb grans clubs experts en esta modalitat.
Dissabte passat al voltant de les quatre de la vesprada començava la lliga de Palma en el carrer de Benidorm per als nostres pilotaris del Sant Vicent A. Els locals partien com a favorits ja que controlen prou el seu carrer, s'iniciava la partida molt igualada amb els nostres en el resto (1-1) encara que Benidorm comença estrényer (2-1,3-1) però els nostres estaven jugant a un gran nivell i no s'acovardien enfront del rival, el bon joc dels nostres aconseguia mantindre la pugna per la partida (4-3) però en una mala jugada el nostre Resto Santacreu es lesionava impedint-li restar pilotes clau.
El bon joc es mantenia però la importància de la posició de Santacreu i la seua incapacitat per a donar mes de si feia que els benidormers guanyaren joc rere joc per a liquidar la partida amb un 10-3. Cal destacar el bon nivell al què van jugar els nostres pilotaris que se'ls veu molt còmodes en esta categoria, esperem que la recuperació de Santacreu vaja bé i puga jugar en la seua posició com més prompte millor, afortunadament la pròxima jornada el Sant Vicent A descansa i la pròxima partida és per a l'1 de març, quinze dies en què poder recuperar-se tranquil·lament.

Per un altre costat la primera partida per al Sant Vicent B es jugava a casa este diumenge passat, encetant el Carrer Major del nostre poble com a flamant canxa de Pilota Valenciana, esperem que el nostre poble sàpia valorar la cultura i tradició que comporta este esport i la importància de jugar-ho en el carrer principal de cada poble.
Sant Vicent B contra Finestrat
La partida començava vora les 11:30 del matì amb els nostres en la banca, partida inicialment igualada on els nostres tenien VAL en mes d'una ocasió però que els de Finestrat aconseguien remuntar i sumar-se així el joc. Amb el 0-5 pareix que el Sant Vicent B reacciona i van entrant en la partida fent dos jocs seguits (2-5) augmentant el nivell de joc, no obstant Finestrat ja estava molt connectat i no va fer cap concessió als nostres, 2-10 final que ens servix com a advertència i ens ajuda a mesurar el nivell de la lliga que ara comença.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo