dilluns, 27 de gener del 2014

Aniversari de Pilota Sant Vicent / 27 de Gener

 "La pilota el nostre esport, on es mesclen sàviament competició, travesses i el noble cor dels valencians. Un esport on cada dia els aficionats es converteixen en cavallers i els jugadors es deixen un tros de la seua vida sobre l'enllosat"

 Va ser el 27 de gener de 2012 quan cinc amics que ja duien uns anys jugant a pilota, reunits un matí de pati, van decidir formar una colla d'amics que jugarien a pilota soles per passar el temps gaudint d'aquest meravellós esport. Passat el temps, al 2013, aquesta colla d'amics que va aconseguir dur als cors de més de vint joves del poble la pilota va deixar de ser una colla per a ser el club de pilota del poble. Aquesta data, no es quan va nàixer el club però és el seu aniversari perquè és la data de quan el somni de cinc joves va començar a despertar, un somni que duia per nom Pilota Sant Vicent.

Santacreu, Jorge, Soriano, Gascón i Carlos.

 Jo, Santacreu, que de segur parle per tots nosaltres vull donar les gràcies a tots aquells que han fet i faran tot per la pilota i pel nostre club. Donar les gràcies a aquells que han defès l'escut del poble com si res més existira i com aquest club ha fet que fins i tot desconeguts sigues hui com una gran família. Açò es Pilota Sant Vicent un somni que poc a poc va fent-se més gran i que viu en tots aquells que han estat en nosaltres i que ja mai es separarà d'ells. Mentre que el temps passe farem cas del nostre lema i nosaltres, junts, per sempre seguirem somiant.

                                              "El mon és d'aquells que tenen el valor de somiar"

Cavallers; gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo