dilluns, 2 de setembre del 2013

Sant Vicent competix amb cinc equips en l'autonòmic de raspall 2013

Presentació del XV Campionat Autonòmic de Raspall Parelles,
El diumenge 28 de juliol va tenir lloc, en el trinquet de Càrcer, l'acte de presentació del XV Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de València, que començarà el 7 de setembre i on el Club Pilota Sant Vicent competix amb cinc equips en la quarta divisió B, tot un èxit donada la curta vida d'este club que no deixa de créixer i promocionar la pilota en les comarques del sud. 

Fet a destacar és que sent el raspall la modalitat tradicional de les comarques centrals, Sant Vicent aposte per esta modalitat de la pilota valenciana concorrent al campionat amb ni més ni menys que deu pilotaris sanvicenters. Podem dir que encetem el curs esportiu amb molta força i després de la parada estival la pilota valenciana torna a rodar per a Sant Vicent del Raspeig. Encara que les partides no podrem disfrutar-les en el nostre poble, ja que a diferència de la lliga de palma que es juga fonamentalment en el carrer, esta modalitat requerix d'infraestructures com el Trinquet del qual manquem en el nostre municipi, ens desplaçarem a Castalla, Benidorm i El Campello on hi ha trinquets tant municipals com privats. 

Com ja sabeu podeu mantindre-vos informats través d'este blog i de les xarxes socials, no deixeu de visitar la secció RASPALL del nostre blog. 

Dames i Cavallers, VA DE BO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo