Trofeu a Galotxa "Santíssima Trinitat"

______________________________________________

II TROFEU A GALOTXA
"SANTÍSSIMA TRINITAT" 2014
________________________________________


El passat diumenge 17 d'Agost es va disputar el II Trofeu a Galotxa "Santíssima Trinitat" en el Verdegàs, en esta ocasió es presentaven quatre equips, El Verdegàs (Santacreu i Jorge) , La Canyà (Ximo i Carlos) , Els Girasols (Javi i Adri) i Sant Vicent (Pau i Oriol) , que jugarien una primera fase eliminatòria i la posterior final. L'emparellament es decidia per sorteig enfrontant a La Canyà i Sant Vicent en la primera partida de la vesprada.

La partida inaugural començava a les 18:00h que es jugaria a 50 per la falta de llum en les següents partides. L'equip de La Canyà va començar molt fort i posant el marcador 20-5 a favor seu, no obstant amb sang freda, tensió i grans pilotades l'equip de Sant Vicent va sumar joc rere joc fins empatar. A partir d'ací la partida va estar molt igualada fins que els de Sant Vicent van aconseguir fer-se amb la partida (30-50) .  La segona partida enfrontava als Girasols contra El Verdegàs, esta partida es preveia molt igualada i així va ser. La partida no va ser de cap dels equips fins que va acabar, pilotades increïbles tant de Jorge com d'Adri com els traures espectaculars i molt ajustats de Santacreu i Javi. La partida va acabar 50-40 per als d'El Verdegàs i un gran abraç entre els pilotaris que sabien que qualsevol haguera pogut arribar a la final.

Jorge i Santacreu campions 2014
La final començava vora les 20:00h, amb falta de llum es va decidir jugar a 70 però amb el marcador inicial 20-20. El públic emocionat animava al seu equip El Verdegàs que prenia la davantera en la partida amb força i ànim ja que "jugaven a casa" , no obstant amb el 30-20 els de Sant Vicent reaccionaven i s'avançaven posant el marcador 30-35 obligant als d'El Verdegàs a traure el seu millor joc. Una partida molt bonica que amb bones pelotadas de tots els pilotaris acabe portant-se-la l'equip "local" per 70-50, una partida que tancava una nova edició d'este gran torneig que es consolida.

____________________________________________

I TROFEU A GALOTXA
"SANTISSIMA TRINITAT" 2013
_____________________________________________

El passat estiu de 2013 el 18 d’agost en Verdegàs es va donar la primera partida de lo que serà el trofeu a galotxa Santíssima Trinitat. Els equips formats per parelles eren Jorge i Carlos com a representants de Verdegàs i Santacreu i Gascón com a Sant Vicent. La partida va començar vora les 17:30h durant més d’un hora. Va ser una partida amb un començament espectacular dels de Sant Vicent començant emportant-se varios jocs darrere però prompte els de Verdegàs van retallar distàncies. La partida finalment va acabar amb un 70 – 45 a favor de Sant Vicent. Bo esperem ara el II trofeu a galotxa Santíssima Trinitat.

 45 - VERDEGÀS (Jorge i Carlos)
 70 - SANT VICENT (Santacreu i gascón) CAMPIÓ

GALERIA FOTOGRÀFICA>>>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo