Trofeu a Frontó "Santa Bàrbara"

________________________________________

I TROFEU A FRONTÓ 2014
"SANTA BÀRBARA"
________________________________________

Trofeu de campió i subcampió
La primera edició del trofeu a frontó Santa Bàrbara de Tàrbena podem dir que ha segut tot un èxit. La primera edició realitzada el passat dia 5 d’Agost començava vora les 17h amb cinc equips participants: Soriano i Carlos, Javi i Adri, Santacreu i Jorge, Juanma i Santi, Pau i Oriol (Jugador que per motius personals no va poder jugar el torneig).

La primera partida començava enfrontant als dos preferits per a la final, Soriano i Carlos contra Santacreu i Jorge amb una victòria dels primers per 21-19 que els ficava amb un peu dins la final ja. Les altres partides han anat jugant-se també sense cap problema destacant a Pau que jugant soles ha plantat cara en totes les partides fent suar als rivals. Per altra banda l’equip de Juanma i Santi amb partides sorprenents  i pilotades espectaculars de aquestos dos jugadors. Per últim l’equip revelació del torneig sense cap dubte, Javi i Adri que amb la seua victòria per 21-15 davant Soriano i Carlos feia un triple empat en la lligueta a 9 punts entre els tres primers equips obligant a fer uns play offs per veure els dos equips finalistes.

Carlos colpejant la pilota.
La lligueta la jugarien els equips de Javi i Adri; Santacreu i Jorge; Soriano i Carlos. La lligueta començava amb l’equip de Javi i Adri contra el de Soriano i Carlos amb una partida igualadíssima a pesar del resultat amb una victòria per a Javi i Adri per 21-8 que obligava a aquestos a guanyar davant Santacreu i Jorge per optar a la final. Malgrat açò l’equip de Soriano i Carlos desanimats van perdre per 21-11 davant Santacreu i Jorge quedant aixina la final clara: Adri i Javi contra Santacreu i Jorge. Després d’açò tocava jugar el tercer i el quart lloc entre Soriano i Carlos contra Juanma i Santi, partida prou desigualada que l’equip de Soriano i Carlos van guanyar per 41-8 amb prou facilitat.
Finaliestes del trofeu.
(Jorge i Santacreu)
(Adri i Javi)


Per últim era el moment de la final, una partida jugada amb una gran cavallerositat donant pilotes de falta que ningú havia vist i gaudint de la pilota com sempre. Després d’una llarga partida l’equip de Santacreu i Jorge guanyaven per 41-34 un torneig que sabien que qualsevol dels dos equips podria haver guanyat convertint-se en els primers campions del primer trofeu a frontó Santa Bàrbara. Va de Bo!
Després d'un sopar de germanor entre tots, els premis van ser entregats a les 23h amb una bona cel·lébració i ambient per Belén Pérez Espinosa.   
(Belén) Subcampions Javi i Adri

(Belén) Campions Santacreu i Jorge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar al nostre bloc.

Dames i cavallers; Va de Bo