dijous, 29 d’agost del 2024

RESUM DE LA LLIGA DE LLARGUES I PALMA "TROFEU DIPUTACIÓ D'ALACANT" 2024

Crònica Lliga Llargues i Palma 2024

Per a la lliga Llargues i Palma "Trofeu diputació d'Alacant 2024" el Club Pilota Sant Vicent del Raspeig a presentat dos equips en diferents modalitats. Per una banda l’equip de Llargues en segona categoria i per altra l’equip de Palma en tercera categoria.


El CPV SANT VICENT en 2ª de Llargues: Una muntanya russa en la temporada

L’equip de Llargues ha tancat una temporada marcada per la irregularitat. Els nostres han demostrat tindre el potencial per a competir amb els millors del grup, però també han mostrat fragilitat en moments clau.

Un inici prometedor La temporada va començar amb bones sensacions. Les primeres victòries (Agost, Orba, La Nucia) van infondre optimisme en l'afició i van col·locar l'equip en una posició privilegiada. No obstant això, prompte es va fer evident que el camí no seria fàcil. Derrotes inesperades davant equips a priori més dèbils van posar a prova la solidesa de l'equip.

La lluita per la regularitat. Una de les principals dificultats del CPV SANT VICENT ha sigut la falta de regularitat. Hem sigut capaços de vèncer a rivals directes com el CPV FINESTRAT, però també hem caigut davant equips teòricament més dèbils. Aquesta falta de consistència ha impedit a l'equip consolidar-se en els llocs de capçalera. A més cal destacar que hi havia dos equips amb un nivell molt superior al de la resta, l’equip del Campello i el de Vall de Laguar, els futurs finalistes.

Moments destacats i desil·lusions. La victòria davant el CPV ORBA al seu carrer va ser sens dubte un dels moments més destacats de la temporada. Un partit en el qual l'equip va demostrar una gran intensitat i efectivitat. Per altra banda, la derrota davant el CPV AGOST per 10 a 9 va suposar un dur cop per a les aspiracions de l'equip.

El factor carrer se Sant Vicent. El CPV SANT VICENT ha mostrat un rendiment més sòlid a casa que a domicili. Les partides en el nostre carrer han sigut una font d'alegria per a l'afició, encara que també hem patit alguna derrota inesperada.

Què ens depara el futur? Malgrat la irregularitat, el CPV SANT VICENT ha demostrat tindre un gran potencial. Amb una mica més de treball i dedicació, l'equip pot aspirar a objectius més ambiciosos en la pròxima lliga. Serà fonamental millorar la consistència en el joc i reforçar la plantilla en aquells llocs que ho requerisquen.

 ¡A seguir animant a lequip de Llargues!

 

CPV SANT VICENT en 3ª de Palma: Un nou repte: la Lliga de Palma

El CPV SANT VICENT s'ha llançat a un nou i emocionant repte en participar a la Lliga de Palma. Amb l'objectiu clar de ser un equip competitiu, els nostres jugadors s'han enfrontat a rivals de gran nivell, demostrant un cop més la seua qualitat i determinació.

Un dels encontres més esperats de la temporada ha sigut, sens dubte, l'enfrontament contra el CPV Benifallim. Aquest equip amb un nivell molt similar ha posat a prova la capacitat de l'equip per superar obstacles i demostrar la seua superioritat al carrer.

Les partides contra el CPV Benifallim van ser molt igualades i emocionants. Tots dos equips van demostrar un gran nivell de joc, però va ser el CPV SANT VICENT qui es va endur la victòria en les dos ocasions amb el mateix resultat, 10 a favor per 7 en contra. Així l’equip de Palma volia reafirmar la seua intenció d’estar entre els equips classificats."

Lamentablement aquesta lliga de Palma contava amb 3 grups diferents i calia ser 1er de grup o el millor 2on per tal de classificar-se. Amb una bona tercera posició al final de la lliga no va ser suficient.

El CPV SANT VICENT està demostrant ser un equip sòlid i competitiu a la Lliga de Palma. Amb el suport de la seua afició, els jugadors estan donant el millor de si mateixos per aconseguir els objectius marcats. Seguirem de prop l'evolució de l'equip i celebrarem cada un dels seus èxits!


Gran lliga del nostre club i ara cal seguir i anar a per l'any que ve amb més ganes i més força que mai!

Visca PILOTA SANT VICENT. El mon és d'aquells que tenen el valor de somiar.

Dames i cavallers, va de bo!